Acasă National Nelu Tătaru a votat împotriva înființării comisiei de anchetare a achizițiilor publice...

Nelu Tătaru a votat împotriva înființării comisiei de anchetare a achizițiilor publice făcute în perioada cât a fost ministru al Sănătății

3
Nelu Tătaru

De ce se teme? Deputatul Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății și președintele organizației județene a PNL Vaslui, a votat împotriva înființării comisiei de anchetă privind investigarea achizițiilor publice în sectorul sanitar realizate în timpul stării de urgență și de alertă.

El se numără printre cei 82 de deputați PNL și UDMR care s-au împotrivit înființării acestei comisii.

Proiectul de lege a fost inițiat în urma numeroaselor informații şi polemici care au fost vehiculate sau expuse în spaţiul public, referitoare la achiziţiile în regim de urgenţă de consumabile medicale, diferite echipamente de protecţie, dezinfectanţi, măşti, mănuşi etc. de către Ministerul Sănătății, direcțiile de sănătate publică și alte instituții din subordine.

În ciuda opoziției manifestate prin vot de Tătaru și restul deputaților liberali, comisia de anchetă a primit girul majorității deputaților.

Comisia va fi formată din 15 membri, reprezentanți ai grupurilor parlamentare. Proiectul mai prevede că, în activitatea sa, comisia de anchetă va putea utiliza un grup de specialiști, care nu vor avea drept de vot. (Simona MIHĂILĂ)

3 COMENTARII

  1. Păi cum să voteze el așa ceva când a făcut toate șmecheriile care le-a putut face profitând de această așa zisa „pandemie” ! Acuma vor ieși la suprafață toate ilegalitățile care le-a făcut !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.