Acasă Politic ”Nu mai vreau să asist încă 4 ani la amăgirea vasluienilor cu...

”Nu mai vreau să asist încă 4 ani la amăgirea vasluienilor cu proiecte și promisiuni nerealizate”

0

CANDIDAȚII SE PREZINTĂ

”Mă numesc Brînză Andrei Dan, am 32 de ani, sunt căsătorit, absolvent al facultății de economie.

Am lucrat numai în domeniul privat, în prezent am propria mea afacere.

Sunt membru al partidului USR de un an de zile. Am întrat în acest partid conștientizând că fără implicarea oamenilor tineri, competenți și cinstiți nu se vor schimba lucrurile în această țară. Am avut plăcerea sa întâlnesc oameni frumoși și bine pregătiți cu care vrem să schimbam fața acestui județ.

Candidez la Consiliul județean, deoarece nu mai vreau să asist încă 4 ani la amăgirea vasluienilor cu proiecte și promisiuni nerealizate. Vreau să schimb fața județului prin proiecte viabile în domeniile de maximă importanță precum, educație, sănătate, infrastructură, salubrizare și nu în ultimul rând crearea unor facilități pentru antreprenorii autohtoni.

Îmi doresc să existe transparență, și o relație apropiată cu cetățenii, în care ei să ne spună problemele și noi să venim cu soluțiile pentru a-i ajuta.

Sunt un om de echipă, serios și responsabil, și cred că doar împreună putem reuși să schimbăm în bine acest județ. Votează USR-PLUS!”.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.