Acasă Politic Nu, nu toți politicienii sunt la fel! Pe 27 septembrie, ai pe...

Nu, nu toți politicienii sunt la fel! Pe 27 septembrie, ai pe cine să alegi!

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

Ai zis vreodată că “toți politicienii sunt la fel!”?

Sigur ți s-a întâmplat să te uiți la televizor sau să citești o știre și să îți spui în gând că toți politicienii sunt la fel. Vasluienii au rămas dezamăgiți de reprezentanții lor care, rând pe rând, au venit la guvernare și nu au făcut mai nimic din ce au promis.

Știm că județul Vaslui este unui mai sărac decât celelalte, și știm că acest lucru, în mare parte, se datorează unei conduceri lipsite de viziune. Și noi am fost dezamăgiți, de aceea am intrat în politică.

Alianța USR PLUS vine cu candidați integri pentru Consiliul Județean, Primării și Consiliile Locale. Oameni care nu au mai făcut politică și care doar își doresc să schimbe lucrurile din comunitate. Oameni care nu vin din tenebrele comunismului.

Există o campanie a vechilor partide, în special în mediul on-line, unde ni se adresează tot felul de jigniri. Faptul că aceste jigniri vin de la mai mulți candidați la consilii locale sau județene ne face să credem că există o direcție dată de liderii partidului.

Noi mergem mai departe! Suntem singura formațiune ce a venit cu programe electorale coerente și realizabile. Sunt multe lucruri de făcut, iar oameni s-au săturat să mai aștepte, însă soluția este să ne punem mâinile în sân și să așteptăm minunile să cadă din cer.

Alianța USR PLUS are candidați în zeci de UAT-uri ale județului Vaslui, sute de candidați la consiliile locale și o echipă pregătită să meargă să muncească în Consiliul Județean.

Nu, nu suntem toți la fel – avem studii pe bune, slujbe pe bune, nu avem dosare penale.

Alianța USR PLUS este formațiunea ce va putea schimba fața județului și a localităților.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.