Acasă Politic ”Nu voi folosi Duster-ul primăriei ca să îmi duc copii la școală,...

”Nu voi folosi Duster-ul primăriei ca să îmi duc copii la școală, sau să fac cumpărături”

0

Cătălin Munteanu, candidatul PSD pentru funcția de primar al Comunei Grivița și-a luat un angajament atipic în fața concetățenilor săi. În timp ce mai toți candidații, indiferent de partid, încearcă să îi convingă pe alegători promițând că ”vor face”, fostul polițist înțelege să fie corect față de cei care vor veni la urne pe 27 septembrie, spunându-le din start ce nu va face după ce va ajunge primarul comunei.

”Vreau să vă transmit principalele lucruri ce nu le voi face:
1. Nu voi folosi mașina Duster a primăriei în scopuri personale ( să îmi duc copii la școală, să fac cumpărături așa cum face actualul primar).
2. Nu voi neglija legatura cu școala.
3. Nu voi interzice niciodată vânzarea produselor agricole la poarta producătorilor sau după caz în locuri amenajate pentru valorificarea lor.
4. Nu voi interzice infiintarea firmelor agricole care vor sa dezvolte această zona deoarece avem un potențial agricol foarte bun și nu voi împedica nici alte tipuri de societăți ce vor veni la noi in comună.
5. Nu voi accepta ca personalul primăriei sa nu ajute cetățenii când cer ajutorul in diferite situații”.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.