Acasă Politic O absolventă a facultății londoneze Business Management, expert în scrierea Proiectelor Europene,...

O absolventă a facultății londoneze Business Management, expert în scrierea Proiectelor Europene, vrea să facă din comuna Miclești o comună europeană

0

”Mă numesc Olaru Cristina-Dana și candidez din partea Alianței USR-PLUS pentru Primăria Miclești.

Am 38 de ani, sunt căsătorită, am doi copii, am terminat facultatea la Londra în Business Management dar am facut și în România cursuri acreditate de Apicultor, Coafor și cel mai important Expert în scrierea Proiectelor Europene.

Candidez pentru că îmi doresc ca Micleștiul să devină o comună la nivel european. Copiii mei sunt născuți la Londra și când ne-am întors în țară și i-am înscris la școala la Miclești am aflat cu stupoare că aici încă mai au toaleta în curte! Am fost nevoită să îmi transfer copiii la școală într-o comună alăturată.

Am decis să mă implic în politică când am înțeles că cineva trebuie să fie VOCEA celor care trebuie să se facă auziți. Este o responsabilitate foarte mare, dar studiile mele și experiența profesională cred că mă vor ajuta să îndeplinesc cu succes ceea ce mi-am propus.

Comuna Miclești are nevoie de atragerea fondurilor europene pentru a reuși să aducă modernizări atât de necesare și urgente.

Prioritățile echipei mele sunt:

  • racordarea la gaz si canalizare
  • infrastructura școlară civilizată
  • centre sociale în toate satele componente
  • colectare selectivă și curățenia în comună
  • dezvoltarea infrastructurii comunale
  • oportunități de dezvoltare și petrecere a timpului liber pentru tineri
  • transparentizarea activităților primăriei”

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.