Acasă Infracțional O femeie și doi copii, la un pas de a arde de...

O femeie și doi copii, la un pas de a arde de vii într-un autoturism, lângă Penny Market

0
Clipe de coșmar duminică după-amiază, în Vaslui, când o femeie și doi copii au fost la un pas de a arde de vii într-un autoturism.
Incidentul s-a petrecut pe strada Călugăreni, lângă Penny Market. În timp ce conducea, femeia a simțit miros de ars și a observat că iese fum la bordul mașinii. A oprit, a scos copiii din autoturism și a sunat imediat la 112.
”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La momentul izbucnirii incendiului, autoturismul se afla în mers, în interior fiind o persoană de sex feminin și doi copii minori. Până la sosirea pompierilor, persoanele aflate în autoturism s-au autoevacuat.
La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor și la bordul autovehiculului. Incendiul a fost lichidat în câteva minute”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Au ars compartimentul motor și ssitemul electric al autoturismului. Au fost degradate aripile autoturismului, bordul și o portieră.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric, spun pompierii. (Daniel MICU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.