Acasă Infracțional O locuință în care se aflau peste 3 tone de gunoaie, situată...

O locuință în care se aflau peste 3 tone de gunoaie, situată pe Aleea Parc din Bârlad, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă

0
Sursa foto: Adevarul

Imagini de coșmar noaptea trecută, la Bârlad, unde o locuință plină ochi cu gunoaie a luat foc. Locuința este situată la etajul trei a blocui F1 de pe strada Aleea Parc, ghetoul din partea de nord a Bârladului, și aparține unei femei cunoscută cu probleme psihice.

”Pompierii Detașamentului Bârlad au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră plină de gunoaie, în locuință aflându-se și proprietara. Persoana a fost evacuată, asemenea tuturor locatarilor din imobil. Scara blocului a fost inundată cu fum și gaze toxice. După câteva minute incendiul a fost lichidat, însă din cauza stratului foarte mare de gunoaie depozitate în locuință, acestea fumegau.

Pentru a nu exista pericolul reaprinderii, pompierii militari au degajat peste trei tone de gunoi și cârpe depozitate în locuință. Cantitatea de gunoi a fost atât de mare, încât atunci când au intrat inițial în locuință, prin forțare, pompierii au putut deschide ușa doar pe jumătate”, a relatat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Nu au fost persoane intoxicate cu monoxid sau care să fi suferit arsuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.