Acasă Infracțional O mașină în care se aflau un bebeluș și părinții acestuia s-a...

O mașină în care se aflau un bebeluș și părinții acestuia s-a făcut zob, după ce s-a izbit de un cap de pod, la Tutova

0

Accident teribil, sâmbătă după-amiază, pe DE581, la Tutova. Un autoturism, în care se aflau un bebeluș și părinții acestuia, s-a făcut zob după ce s-a izbit puternic de un cap de pod.

Până la sosirea echipelor de intervenție, victimele au reușit să iasă din mașină, ajutate de ceilalți participanți la trafic. Din fericire, bebelușul nu a fost rănit, însă părinții acestuia (mama – 30 ani, tatăl – 31 de ani) nu au scăpat fără leziuni.

”Fetița nu are mărci traumatice, dar mama are traumatism la membrul superior și inferior stâng, în timp ce tatăl are contuzie la coloana vetebrală. Toți sunt stabili”, declarat dr. Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)Vaslui.

Întreaga familie a fost transportată la Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

În afară de două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, la locul accidentului s-au mai deplasat pompieri de la Bârlad, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.