Acasă Politic Oamenii nimănui de la marginea Bârladului: ”Nu ne vede NIMENI, nu ne...

Oamenii nimănui de la marginea Bârladului: ”Nu ne vede NIMENI, nu ne ascultă NIMENI!”

0

”Nu ne vede NIMENI, nu ne ascultă NIMENI!” – e strigătul de disperare al bârlădenilor care locuiesc în zona de nord a orașului, la blocurile de garsoniere de pe Strada Căpitan Grigore Ignat.

”Am fost în mijlocul lor și mi-au spus că s-au săturat să trăiască în condiții de capăt de lume, abandonați pur și simplu de administrație și de autoritățile locale. Anii au trecut, NIMIC nu s-a schimbat!”, declară deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la funcția de primar al Bârladului.

Vizita lui Olteanu în această zonă i-a confirmat ceea ce știa deja: că blocurile de pe Strada Cpt. Gr. Ignat au devenit noul ghetou al urbei.

Parte dintre locuitori sunt aceiași care populau și blocul G1 (fostul ghetou), situat lângă Casa Sturdza, secție a Muzeului ”Vasile Pârvan”.

”După cartierele Munteni și Podeni, zona de nord e un punct roșu pe harta Bârladului și arată întocmai furia unor oameni care au înțeles că ei nu există și nu contează în niciun plan al primăriei.

De ce se întâmplă asta? Pentru că așa cred unii că se face administrația locală, dacă într-un cartier dai cu două mâini, de mai multe ori, iar în altul, deloc. Dle Boroș, de ce ați împărțit orașul în cetățeni de categoria întâi și a doua?

Oamenii cu care am stat de vorbă sunt plătitori de taxe și impozite, contribuie deci la bugetul orașului, de la care nu se aleg cu nimic, fiindcă banii merg către zone care sunt tratate, de atâția ani, ca fiind tot cap de listă la priorități. Cum e să trăiești mereu sub o astfel de listă? Frustrant și dezamăgitor. Iar așa NU SE MAI POATE!

Vin la primărie să fiu un primar corect, al fiecăruia și al tuturor. Cei care abandonează oameni și cauze nu sunt făcuți pentru administrație, locul lor e în altă parte!

Problema unui locuitor nemulțumit dintr-o comunitate (evident, cu motive obiective de nemulțumire!) e problema tuturor, fiindcă te numești comunitate doar dacă ești solidar!

Problema a mii de oameni care au fost lăsați să trăiască în afara comunității, la care n-a ajuns civilizația și nici nu sunt semne că ar urma să ajungă, e un eșec pentru întreaga administrație locală.

Bârladul câștigă dacă suntem solidari, dacă împărțim soluțiile cu cei care au nevoie de ele, ca să trăiască în oraș nu doar cu adresa din buletin”, a spus Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui, li executat de SC Lucsim Connect SRL. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.