Acasă Local Oportunitate în pas cu vremurile oferită de spitalul bârlădean: programările se vor...

Oportunitate în pas cu vremurile oferită de spitalul bârlădean: programările se vor putea face și online

0

de Simona MIHĂILĂ

Pas uriaș de debirocratizare făcut de Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad care, onor celui mai modern, mai implicat  și mai transparent management din ultimii ani, asigurat de Daniela Rusu, iese din tiparele greoaie și învechite, oferindu-le pacienților posibilitatea de a se programa online pentru consultații în Ambulatoriu (Policlinică).

”Incepand din aceasta saptamana, sub indrumarea dr. Vladislav Afteni, medic primar ortopedie- traumatologie, medic coordonator Ambulatoriu Integrat, va punem la dispozitie posibilitatea de PROGRAMARE ONLINE, pe site-ul spitalului”, a anunțat conducerea unității.

Iată procedura de programare online prezentată pas cu pas pentru programări online la spitalul din Bârlad:

· Accesați linkul https://programari.spital-barlad.ro , unde veti gasi disponibilitatea locurilor libere dedicate acestei modalitati de programare;

· Pozitionează cursorul pe rubrica “Programari online”;

· Selectează Perioada, Specialitatea si Medicul la care doriti programarea, apoi click pe rubrica “Cauta locuri disponibile”.

· Selectează ora si data dorita pentru programare si completati urmatoarele campuri obligatorii: Nume si prenume solicitant, Numar de telefon.

· Bifează casuta, in care va dati acordul pentru prelucrarea datelor personale, dupa care pozitioneaza cursorul pe comanda „ Salvare”

· Dupa toti acesti pasi SUNTETI PROGRAMAT.

Pe lângă posibilitatea de programări online la spitalul din Bârlad, rămân la dispoziția pacienților celelalte tipuri de programare: prin telefon sau direct la Fișierul Ambulatoriului.

Programarea telefonică se face la numerele 0235/416.440 (centrala) sau 0756152332, de luni până vineri, între orele 7.00 și 13.00.

Prezentarea direct la Fișier pentru obținerea unei programări se face între orele 13.00 și 15.00.

Actele necesare pe care pacienții trebuie să le aibă asupra lor în ziua consultației sunt: bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic specialist, cardul de sănătate sau alt document care dovedește calitatea de asigurat, act de identitate, certificatul de naștere (în cazul copiilor). Pentru eliberarea concediului medical – adeverință cu menționarea numărului de zile de concediu medical de care a beneficiat salariatul în ultimele 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.