Acasă Infracțional Opt persoane, între care și un copil, implicate într-un accident rutier, la...

Opt persoane, între care și un copil, implicate într-un accident rutier, la ieșire din Bârlad spre Zorleni

0

Opt persoane, între care și un copil, au fost implicate într-un accident rutier, la ieșire din Bârlad spre Zorleni, duminică dimineață. O femeie și un bărbat au fost transportați la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului ”Beldiman” Bârlad.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bârlad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DN 581 (DN 24B), la ieșirea din municipiul Bârlad, în raza localității Simila, comuna Zorleni. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane, între care și un copil minor.

La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C (echipaj cu medic) aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

Citește si: Bărbatul și femeia accidentați în carambolul de la Simila sunt din Dodești

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate, două dintre acestea fiind ieșite în afara părții carosabile. Persoanele aflate în autoturisme se autoevacuaseră. Victimele au fost evaluate, două dintre acestea având nevoie de asistență medicală. O femeie în vârstă de 53 ani a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, victima suferind traumatisme craniocerebrale și craniofaciale, aceasta acuzând de asemenea dureri în zona lombară. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad.

Echipajul ambulanței SAJ Vaslui a acordat primul ajutor unui bărbat care suferise traumatisme în urma accidentului rutier, victima fiind transportată de asemenea la CPU Bârlad. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în urma producerii unor accidente rutiere”, a declarat Marius Stancoi, purtător de cuvânt al Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.