Acasă Politic Orban intervine în scandalul alegerilor de la Bârlad și pune la punct...

Orban intervine în scandalul alegerilor de la Bârlad și pune la punct ”bisericuța” condusă de Tătaru& Onofrei: ”Nu aveți competența de a anula alegerile”

0

de Simona MIHĂILĂ

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, intervine în scandalul alegerilor de la Bârlad, în urma cărora Dumitru Boroș a primit încă un mandat la cârma organizației locale.

Printr-o adresă semnată olograf, Orban îi pune la punct pe Nelu Tătaru, președintele organizației județene PNL Vaslui, și pe Daniel Onofrei, cei care și-au depășit atribuțiile și au decis anularea alegerilor de la Bârlad, încălcând Statutul și Regulamentul de partid.

Ludovic Orban atrage atenția că singurul organism din cadrul PNL care are competența de a analiza și soluționa contestații, de a decide asupra anulării de alegeri precum și de a dispune reluarea alegerilor este Curtea de Arbitraj sau, după caz, Comisia Teritorială de Arbitraj.

Nici într-un caz organismul înființat ad-hoc în cadrul PNL Vaslui, supus intereselor ”bisericuței” care și-a pus în cap să îl alunge de la șefia PNL Vaslui pe Boroș.

Iată documentul transmis de Ludovic Orban:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.