Acasă Administrație publică Parcare extinsă lângă Școala ”Epureanu” (Școala 9) din Bârlad

Parcare extinsă lângă Școala ”Epureanu” (Școala 9) din Bârlad

0

Zilele acestea au fost finalizate lucrările de reamenajare a parcării de lângă Școala ”Manolache Costache Epureanu (Școala nr. 9) din Bârlad.

Parcarea, care avea o capacitate de 15 locuri, a fost extinsă și va putea găzdui de acum 25 de autoturisme.

Lucrările de reamenajare au cuprins și refacerea trotuarelor, consolidarea terenului în pantă care mărginește parcarea, dar și un nou sistem de drenaj.

Anunț publicitar

Vând apartament cu 4 camere, decomandat, 2 bai, cu imbunatatiri, în Bârlad, Bulevardul Primăverii (zona CEC), etaj 4. Pret 60.000 euro. Tel. 0729261800

”Atât cât s-a putut în limita resurselor bugetare, am continuat să răspundem la solicitările bârlădenilor. Lucrările la această parcare sunt finalizate și au fost așteptate de oamenii din zonă de mai bine de 30 de ani, care spun că aici nu s-a mișcat nimic de când s-au mutat. Probleme mari au fost în privința sistemului de scurgere a apelor pluviale, care practic s-a distrus din cauza trecerii timpului. Acum, sperăm ca reamenajarea să rezolve această problemă odată cu creșterea numărului de locuri de parcare, având în vedere că, în special în timpul cursurilor școlii, zona este foarte aglomerată”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Lucrările de reparații au fost efectuate de SC REISER SA cu fonduri de la bugetul local. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.