Acasă Local Parcul Copou din Vaslui, lăudat și dat ca exemplu autorităților județului Constanța,...

Parcul Copou din Vaslui, lăudat și dat ca exemplu autorităților județului Constanța, polul turismului românesc de la malul mării

0

Motive de reală mândrie pentru municipiul Vaslui, deținătorul unuia dintre cele mai invidiate parcuri din țară. Parcul Copou din Vaslui a fost prezentat în presa județeană din Constanța drept un exemplu demn de urmat din toate punctele de vedere: aspect, curățenie, dar și buna-creștere de care dau dovadă vizitatorii.

Într-un articol intitulat ”Vaslui dă lecții Constanței în materie de parcuri” și publicat pe site-ul ”Constanța 100%”, autorul povestește cum a fost îndemnat de un prieten să viziteze Parcul Copou din orașul de la care nu avea nicio așteptare.

Când spui Vaslui, te gândești probabil la un oraș sărac, la niște bancuri cu moldoveni, dar nu la parcuri frumoase. Cum naiba, parcuri în Vaslui?– scrie autorul.

Urmând sfatul amicului său, gazetarul a vizitat Copul pe care l-a descoperit ca pe unul dintre cele mai frumoase parcuri pe care le-a văzut.

Spațiile verzi sunt îngrijite, sunt flori peste tot, am văzut un teren de sport bine pus la punct pe care se jucau niște copii. N-am văzut în schimb gunoaie sau tineri care scuipă semințe pe jos. Poate-am avut noroc. În schimb, multă lume profita de weekend și de umbra copacilor. Concluzia – și în Vaslui se poate” – sunt constatările semnatarului articolului, care a remarcat că județul Constanța nu se poate mândri cu un astfel de loc de relaxare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.