Acasă Infracțional Pățania unui bărbat adevărat: în drum spre noul job la București, a...

Pățania unui bărbat adevărat: în drum spre noul job la București, a intrat în comă alcoolică în Gara Bârlad. Băuse o ultimă bere cu băieții, înainte de urca în tren

0
  • Pățania unui bărbat adevărat: în drum spre noul job la București, a intrat în comă alcoolică în Gara Bârlad. Băuse o ultimă bere cu băieții, înainte de urca în tren

Cariera profesională a unui bârlădean s-a finalizat brusc, înainte de a începe. I-a stat în cale o comă alcoolică în care a căzut exact în timp ce mergea să se angajeze. În cinstea noului job care îl aștepta în capitala României, se oprise la o bere cu prietenii care îl ajutaseră să care bagajele la gară.

Întâmplarea s-a petrecut luni după-amiază, la Bârlad. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, urma să plece cu trenul la București, unde trebuia să se angajeze. A plecat de acasă ceva mai devreme și, pentru că avea foarte multe bagaje, câțiva prieteni s-au oferit să îl ajute.

Până la venirea trenului mai era destul timp, așa că viitorul salariat s-a simțit dator să le întoarcă amabilitatea prietenilor și s-a oprit la un ultim păhărel cu ei, într-un bar de lângă peronul Gării Bârlad. Un pahar s-au făcut două, apoi trei, după care, nimeni nu a mai numărat.

La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău. A ieșit afară și s-a prăbușit pe trotuarul din fața crâșmei. Un trecător l-a văzut în timp ce vomita și, observând că bărbatul își pierde conștiența a sunat la 112.

”În zonă a sosit un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor și, fiindcă, bărbatul nu-și revenea, a fost transportat la Spitalul de Urgență Vaslui”, ne-a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

În drum spre spital, bârlădeanul a fost însoțit doar de cohorta de bagaje, căci prietenii dispăruseră ca prin minune. La fel cu probabil se va întâmpla și cu job-ul de la București. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.