Acasă Local Pentru prima dată, la Bârlad va exista un compartiment de chirurgie pentru...

Pentru prima dată, la Bârlad va exista un compartiment de chirurgie pentru copii. Iată ce medici noi va avea Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad de anul viitor

0

Daniela Rusu, managerul interimar al Spitalului ”Elena Beldiman” Bârlad a transmis pe pagina de socializare a unității că, în anul 2022 echipa spitalului se va mări.

Pentru prima dată, la Bârlad va exista un Compartiment de Chirurgie Petriatică, prin cooptarea dr. Georgiana Țuțu Marcu.

Noul medic va veni din ianuarie, odată cu dr. Bogdan Victor Buzamăt, care va activa în cadrul Ambulatoriului Integrat, cabinet Urologie.

Tot de la inceputul anului 2022 se completeaza echipa Laboratorului de Radiologie si Imagistica Medicala, prin prezentarea la post a medicului rezident – dna dr. Mihaela Nițu, respectiv revenirea în activitatea a dr. Ionela Nichifor.

Din luna aprilie, Compartimentul Gastroenterologie va avea un medic specialist nou, în persoana dr. Luiza Pălămaru.

”Le uram BUN VENIT, succes, forta, rabdare, echilibru si implicare în desfasurarea activitatii alaturi de echipa noastra”, a transmis Daniela Rusu, managerul interimar al spitalului bârlădean. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.