Acasă Local Peste 55.000 de euro în echipamente de ultimă generație pentru analizele și...

Peste 55.000 de euro în echipamente de ultimă generație pentru analizele și investigațiile ginecologice, la spitalul bârlădean

0

Conducerea Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” Bărlad a anunțat recent că a fost aprobat pentru finanțare prin PNRR, proiectul pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetului de planificare familială din cadrul Ambulatoriului.

Valoare proiectului este de 55.727 euro fără TVA și constă în achiziționarea următoarelor echipamente medicale: analizor „point of care” – infecții cu transmitere sexuală, microscop cu lame pentru fungi, ecograf portabil cu sondă abdominală, frigider, echipamente IT, instrumentar medical, masă ginecologică, pat de consultație.

”Pe langă echipamentele medicale, pentru derularea unor campanii de educație pentru sănătate, se vor achiziționa materiale didactice specifice. Investiția va acoperi, de asemenea, costurile de formare a personalului medical care lucrează în cabinetele de planificare familială”, a transmis Ciprian Feraru, managerul Spitalului ”Beldiman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.