Acasă Infracțional Peste 84.000 de lei, amenzi date de polițiștii rutieri în doar două...

Peste 84.000 de lei, amenzi date de polițiștii rutieri în doar două zile. Acțiunea de depistare a șoferilor indisciplinați continuă

0

Peste 84.000 de lei, amenzi date de polițiștii rutieri în doar două zile. Acțiunea de depistare a șoferilor indisciplinați continuă

În doar două zile, pe 11 și pe 12 martie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au aplicat amenzi de peste 84.000 de lei, în urma unei acțiuni privind creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate pe drumurile publice din județ, cei 30 de polițiști participanți au verificat peste 235 de vehicule și au legitimat peste 300 de persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 de lei. Dintre acestea, 80 de sancțiuni au fost pentru depășirea limitelor maxime de viteză admise, iar 16, pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost reținute 44 de permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Pentru reducerea gradului de victimizare prin producerea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum. Activitățile de supraveghere ale traficului rutier, pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză sau alte cauze generatoare de accidente, vor continua în perioada următoare, atât pe timpul zilei cât și pe cel al nopții”, a declarat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al IJP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.