Acasă Infracțional Petrecere oprită de polițiștii hușeni. 20 de petrecăreți plus organizatorul au fost...

Petrecere oprită de polițiștii hușeni. 20 de petrecăreți plus organizatorul au fost amendați

0

O petrecere organizată cu ocazia sărbătorii Sf. Ștefan s-a terminat cu pagube financiare, atât pentru organizator, cât și pentru cei 20 de participanți, după ce polițiștii hușeni au descins pe nepusă masă în localul în care se desfășura.

S-a întâmplat în satul Gugești, comuna Boțești. Organizatorul evenimentului a primit o amendă de 3.500 de lei, în timp ce invitații au primit sancțiuni în valoare totală de 16.780 de lei, pentru încălcarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID – 19.

În ultimele trei zile, 635 de polițiști au efectuat numeroase controale, împreună cu jandarmi și inspectori DSP, în zonele aglomerate ale județului: piețe, târguri, restaurante, terase, mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 75 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 210 mijloace de transport persoane (dintre care 73 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 480 de persoane. Echipele de control au depistat 104 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 17.000 lei. Totodată, polițiștii au depistat și 62 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind aplicate sancțiuni în cuantum de 17.350 lei, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.