Acasă Politic Planurile lui Tătaru se clatină: Boroș candidează pentru șefia organizației județene PNL...

Planurile lui Tătaru se clatină: Boroș candidează pentru șefia organizației județene PNL Vaslui

1

O veste pe care Nelu Tătaru nu ar fi vrut să o audă niciodată: Dumitru Boroș, primarul Bârladului, s-a hotărât să candideze pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Vaslui.

Decizia a fost luată duminică, după-amiază, când la sediul PNL Bârlad a avut loc o ședință a Biroului Politic Local.

”În urma discuțiilor, având sprijinul necondiționat al colegilor mei, am hotărât să-mi depun candidatura pentru funcția de președinte al organizației judetene PNL Vaslui, dar și pentru funcția de prim-vicepresedinte al organizației. La ora 14.32 au fost trimise cele două candidaturi către Vaslui, conform statutului PNL. Un număr de 16 colegi și-au depus candidaturi pentru funcții în biroul județean”, a transmis primarul Dumitru Boroș, liderul PNL Bârlad.

Odată cu această veste, planurile lui Nelu Tătaru, actualul președinte pe județ al PNL, de a obține un nou mandat în fruntea liberalilor vasluieni, încep să se clatine. De multă vreme, deputatul Tătaru, fost ministru al Sănătății, a declanșat în interiorul partidului o adevărată ofensivă pentru a-i îndepărta de la conducerile organizațiilor locale pe liberalii care nu-l mai vor președinte.

Lipsa de comunicare a lui Tătaru cu oamenii, indiferența cu care a tratat problemele de partid de-a lungul mandatului, spiritul dictatorial în care conduce, îndepărtarea liberalilor vechi, cu mare priză la electorat (printre care a ex-deputatului Daniel Olteanu și a unor primari de comune cum ar fi Ionuț Ghiur, Ciprian Robert Tamaș sau Dănuț Iacob) sunt doar câteva dintre reproșurile care i se aduc lui Tătaru.

Cel mai recent atac al lui Nelu Tătaru este cel asupra primarului Bârladului. Deși a fost reales pentru încă un mandat la cârma PNL Bârlad, Tătaru a încălcat statutul partidului, a trecut peste toate forurile superioare și a anunțat că anulează alegerile de la Bârlad. A organizat alte ”alegeri” în urma cărora așa-zis președinte la PNL a ajuns o persoană care demisionase din PNL în decembrie anul trecut, respectiv Georgică Vulpe.

Tătaru este ajutat în toate ofensivele sale de o sumă de traseiști politici, abia aterizați în PNL: Daniel Onofrei, Louis Pălăduță, Iulian Groza (trubadur în circa cinci partide până la ora actuală). (Simona MIHĂILĂ)

1 COMENTARIU

  1. Greșit! Tataru este ajutat de Boroș care a dovedit în ultimile zile ca este omul PSD implantat inPNL. Asta ca nu mai vorbim ca a mai fost prin alte cinci partide înainte de a-l pune Tataru candidat la Bârlad. Oare cei de la Alde mai au adeziunea lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.