Acasă Infracțional Polițiști din Bârlad, bruscați și agresați de doi tineri care s-au îmbătat...

Polițiști din Bârlad, bruscați și agresați de doi tineri care s-au îmbătat și au făcut scandal într-un bar de pe Republicii. Aceștia au ajuns în cătușe la poliție

0

Doi tineri din Bârlad, cu vârste de 27 de ani, respectiv, 35 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar un al treilea (23 de ani) din București, cercetat sub control judiciar, după ce au făcut un scandal de pomină într-un bar din Bârlad, când au sărit la bătaie și la polițiștii chemați să îi potolească.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bar de pe Bulevardul Republicii. Cei trei s-au îmbătat și au atacat alți clienți ai localului. Cineva a sunat la 112, la fața locului fiind trimis un echipaj de poliție.

Polițiștii care au intervenit în temeiul sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, ar fi fost bruscati și agresati de către ce doi bărbați de 27, respectiv 35 de ani, polițiștii fiind nevoiți să folosească spray-ul iritant-lacrimogen și să încătușeze două persoane, în vederea deplasării acestora la sediului Poliției, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui și ai Poliției Municipiului Bârlad (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză) și a probatoriului administrat, cei trei bărbați cercetați au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, 22 mai 2022, bărbații de 27 și 35 de ani au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, instanța dispunând față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.