Acasă Local Polițiștii vasluieni au donat sânge și plasmă pentru salvarea celor aflați în...

Polițiștii vasluieni au donat sânge și plasmă pentru salvarea celor aflați în stare gravă

0

Câteva zeci de oameni care se zbat între viață și moarte își vor găsi salvarea după ce mai mulți polițiști vasluieni, inclusiv polițiști de frontieră, au donat sânge și plasmă La Centrul de Transfuzii Sanguine, în cursul zilei de luni, 25 octombrie.

Gestul lor se înscrie într-o acțiune care are loc la nivel național, organizată de Ministerul Afacerilor Interne, sub sloganul ”Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.

Astăzi, polițiști vasluieni, împreună cu polițiști de frontieră, au răspuns chemării celor aflați în nevoie. Prin exemplul nostru dorim să încurajăm cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți. De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS CoV 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă! Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață. O oră din viața dumneavoastrp poate salva o altă viață”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

În zilele următoare și alți polițiști vor dona sânge și plasmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.