Acasă Local Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită la Consiliul Județean Vaslui și la...

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în vizită la Consiliul Județean Vaslui și la Primăria Bârlad

0

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), s-a aflat în vizită în județul Vasui, la sfârșitul săptămânii trecute.

Însoțit de secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, de managerul Departamentului Competiții din FRF, Felix Grigore, și avându-l drept ghid pe Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui, acesta s-a oprit mai întâi la Consiliul Județean (CJ) Vaslui.

În cadrul întâlnirii dintre delegația FRF și Dumitru Buzatu, președintele CJ, Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ, și Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, și prefectul Garincha Onofrei, au fost atinse subiecte importante legate de fotbalul județean: grupele de copii și tineret, precum și despre bazele sportive actuale și cele în curs de construire din județul Vaslui.

”Am abordat problema investițiilor în ceea ce privește infrastructura sportivă din Vaslui. În municipiile Vaslui și Huși se află în derulare două proiecte prin CNI, urmând ca până la sfârșitul anului să fie date în folosință două baze sportive moderne pentru fotbal. La Vaslui a fost predat deja amplasamentul constructorului, care va trece la treabă în cel mai scurt timp. Anual, Consiliul Județean Vaslui susține entitățile sportive din județ, prin programul județean de finanțare nerambursabilă, printre proiectele aprobate regăsindu-se și cele legate de activitatea fotbalistică”, a precizat Dumitru Buzatu.

Ulterior, Răzvan Burleanu și însoțitorii săi s-au deplasat la Bârlad, unde s-au întâlnit cu primarul Dumitru Boroș.

”Timp de mai bine de o oră, am purtat discuții cu domnul Burleanu pe marginea construirii unei moderne baze sportive la Bârlad. Ne concentrăm pe identificarea unei suprafețe de teren pe care să-l alocăm pentru construirea acestui obiectiv. Avem câteva variante în lucru, dar rămâne să ne mai întâlnim pentru a alegerea celei mai bune. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Burleanu pentru deschiderea de care a dat dovadă și suntem convinși că împreună vom putea pune în aplicare acest obiectiv investițional”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

La finalul întâlnirii, Răzvan Burleanu a dat asigurări că va depune toate eforturile pentru a dezvolta și alte inițiative similare în plan local având în vedere tradiția fotbalistică a Bârladului. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.