Acasă Administrație publică Primăria Vaslui angajează persoane pentru recensământ. Iată ce condiții sunt obligatorii

Primăria Vaslui angajează persoane pentru recensământ. Iată ce condiții sunt obligatorii

0

Vasluienii care vor să se implice în procesul de recensământ al populației și locuințelor se pot adresa Primăriei Vaslui.

Autoritatea locală încheie contract de presări servicii pentru un număr de aproape 70 de recenzori: 14 pentru autorecenzarea asistată (ARA), 49 pentru colectarea datelor, 5 recenzori-șefi pentru monitorizarea/coordonarea colectării datelor și un coordonator la nivel de municipiu.

Autorecenzarea asistată are loc în perioada 14 martie – 15 mai 2022, iar recenzarea în teren, prin interviu, între 16 mai și 17 iulie.

Persoanele interesate trebuie să aibă 18 ani împliniți, minimum liceu, să nu aibă cazier, să știe să utilizeze tableta. Acestea sunt condiții eliminatorii. Un avantaj îl reprezintâ cunoștințele în domeniul statisticii, al administrației publice, experiența de operator statistic, însă un este o condiție obligatorie.

Viitorii recenzori trebuie să știe că vor efectua muncă pe teren, uneori și peste 8 ore pe zi și, de asemenea, vor munci și în zilele de sâmbătă și duminică.

Modelul cererii de înscriere ca personal de recensământ este disponibil pe site-ul Primăriei municipiului Vaslui, la adresa https://www.primariavs.ro/ .. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.