Acasă Administrație publică Primăria Vaslui oferă finanțări nerambursabile de peste 1,1 milioane de lei celor...

Primăria Vaslui oferă finanțări nerambursabile de peste 1,1 milioane de lei celor care inițiază proiecte în sport, cultură, religie și asistență socială

0

Vasluienii, fie că sunt persoane fizice sau organizații non-profit, au șansa obținerii unor finanțări nerambursabile, și în acest an, pentru ideile lor transpuse în proiecte de impact asupra unor domenii de interes local.

Municipalitatea vasluiană a alocat pentru anul în curs suma 1.150.000 de lei, bani de care vor beneficia inițiatorii de proiecte în domenii precum sportul, cultura, cultele religioase și asistența socială.

La propunerea primarului Vasile Pavăl, consilierii locali au decis alocarea a 700.000 de lei pentru proiectele din sport, 200.000 lei pentru cele culturale, 200.000 de lei este suma cu care vor fi finanțate proiectele depuse de cultele religioase și 50.000 de lei au fost repartizație în scopul finanțării proiectelor de asistență socială.

Pot participa la procedura privind atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă persoanele fizice sau persoanele juridice fără scop patrimonial – asociaţii ori fundaţii constituite conform legii. Scopul programului este realizarea unor obiective de interes public local.

Informaţii suplimentare se găsesc pe site-ul instituţiei: www.primariavaslui.ro, în care este publicat Programul propriu de finanţare pentru anul 2021, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Vaslui nr.54 din 15.04.2021 şi/sau la telefon nr. 0235/310999 – int. 132/140. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.