Acasă Local Primăria Vaslui premiază cele mai frumoase fotografii care surprind viața orașului. Iată...

Primăria Vaslui premiază cele mai frumoase fotografii care surprind viața orașului. Iată regulamentul concursului!

0

Primăria Vaslui premiază cele mai frumoase fotografii care surprind viața orașului. Iată regulamentul concursului!

Vasluienii pasionați de fotografie au ocazia de se remarca, dar și de a fi răsplătiți cu premii pentru cele mai frumoase imagini care surprind viața municipiului Vaslui, cu tot ce include aceasta: clădiri, oameni, evenimente, spații verzi, dinamica urbei etc.

Prilejul este oferit de expoziția-concurs intitulată ”Vasluiul, la pas”, inclusă în programul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui (13 – 15 august). Evenimentul se află la cea de a doua ediție, după ce anul trecut s-a bucurat de un real succes în rândul vasluienilor.

  • Primăria Vaslui premiază cele mai frumoase fotografii care surprind viața orașului. Iată regulamentul concursului!

Pasionații de fotografie (amatori sau profesioniști) pot trimite pozele până pe 7 august, pentru a fi selectate și expuse pe esplanada Teatrului de Vară. Fiecare participant va transmite formularul de înscriere (existent pe pagina de socializare a Primăriei Vaslui) scanat, la adresa de e-mail cultura@primariavaslui.ro. La aceeași adresă vor fi trimise și fotografiile propuse de participanți pentru expoziție, folosind o platformă de transfer online.

Fiecare concurent va prezenta în concurs 5 fotografii proprii, originale, în format 50 cm x 70 cm, la o rezoluție de minim 300 dpi, format fișier jpeg.

În urma vizionării materialelor trimise, va avea loc o preselecție a fotografiilor, iar în expoziție vor participa doar materialele admise.

Din juriu fac parte reprezentanți ai Primăriei Municipiului Vaslui, artiști/fotografi cu experiență, reprezentanți ai partenerilor media, în proporția stabilită de organizator.

Evaluarea fotografiilor se va face de către fiecare membru al juriului prin acordarea de punctaje de la 5 la 1 pentru fiecare dintre următoarele criterii: imaginație și originalitate, creativitate, calitatea tehnică a imaginii și surprinderea aspectelor esențiale din tema propusă.

Jurizarea se va realiza ținând cont și de opțiunile vasluienilor exprimate la locul desfășurării expoziției.

Premierea se va desfășura în ultima seară a evenimentului „Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.