Acasă Administrație publică Primarul comunei Băcani, trimis în carantină, după ce reprezentantul Curții de Conturi,...

Primarul comunei Băcani, trimis în carantină, după ce reprezentantul Curții de Conturi, venit în control la primărie, a fost depistat pozitiv cu COVID

0

Un control al Curții de Conturi Vaslui, efectuat la Primăria Băcani, s-a lăsat cu urmări neplăcute, complet neașteptate, pentru primarul Vasile Stoica.

Ieri, edilul-șef al comunei a intrat în carantină, după ce Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a decis că se impune această măsură, ca urmare a faptului că a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Este vorba de salariatul Curții de Conturi Vaslui, care fusese în control la primărie, pe parcursul a câteva zile.

Vasile Stoica și-a informat cetățenii pe contul său de socializare de situația neprevăzută în fața căreia a fost pus.

”Dragi cetățeni, vă informez că până în data de 5.08.2020 voi fi în izolare la domiciliu, conform Deciziei nr.180 din data de 28.07.2020 eliberată de Direcția de Sănătate Publică Vaslui.
Ce s-a întîmplat? Până în data de 22.07.2020 la Primăria Băcani a avut loc un control, efectuat de către un reprezentant al Curții de Conturi Vaslui. La sfîrșitul săptămânii trecute acesta s-a simțit rău și a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent este în spital. În această perioadă, atribuțiile mele vor fi preluate de viceprimarul Mărgărit Corneliu, iar eu voi coordona totul de la distanță”, le-a transmis primarul Vasile Stoica cetățenilor comunei Băcani.

Zeci de locuitori ai comunei i-au scris primarului mesaje de încurajare și urări de sănătate. Printre mesajele postate apare și cel al fiicei sale, stabilită în Spania, care i-a oferit tatălui său idei de petrecere a timpului.

”Asta îți lipsea acum! Bine măcar că așa mai stat și pe acasă, că parcă erai musafir. Scoate cărțile, șahul, zarurile pentru barbut și dă-i bătăi cu mami… Trebuie să îți umpli timpul cu ceva”, scris fiica primarului pe contul de socializare al tatălui său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.