Acasă Local Primarul din Gherghești, ”colindat” cu ironii și sarcasm de locuitorii comunei

Primarul din Gherghești, ”colindat” cu ironii și sarcasm de locuitorii comunei

0

Nixon Neculai Ibănescu, primarul comunei Gherghești, este de câteva zile ținta ironiilor sătenilor. Sătui de noroaiele care au pus stăpânire pe străzile comunei, oamenii reacționează public.

Unul dintre săteni a postat pe cel mai vizibil grup de socializare din Gherghești o fotografie cu o stradă plină de noroi și de băltoace, pe care este scris ”În sfârșit, decembrie!”.

Sarcasmul este evident, ținând cont că acesta este un mesaj care însoțește, de regulă, imagini cu peisaje de iarnă, în preajma sărbătorilor.

Ca în orice comunitate unde primarul are și susținători, fotografia a smuls câteva reacții din partea acestora. În ciuda limbajului ce nu poate fi redat în articol, apărătorii primarului Nixon nu au putut tine piept ironiilor celor nemulțumiți: ”A venit si Moș Nicolae pe ulitele comunei noastre… Felicitări conducerii! Tineți-o tot asa”; ”Doamne ce tristete! Sunt drumurile mai rau ca acum 60 ani”; Felicitari domnule primar meritati tot respectul!”; ”Sa fereasca Dumnezeu, ca la noi la nimeni”, ”Foarte trist saracii romani”. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.