Acasă Politic Principalele măsuri pe care PSD le are în vedere pentru stimularea creșterii...

Principalele măsuri pe care PSD le are în vedere pentru stimularea creșterii locurilor de muncă

0

Subiectul de discuții care suscită cel mai mult interesul oamenilor, în timpul întâlnirilor cu locuitorii județului, este cel legat de locurile de muncă. Aceasta este concluzia la care a ajuns Eduard Andrei Popica, nr. 1 pe lista PSD Vaslui la Camera Deputaților, mai cu seamă după vizita pe care a desfășurat-o în comuna Șuletea.

”De altfel, tema este ridicată de oameni din toate comunele județului pe care le-am vizitat atât în timpul acestei campanii electorale, cât și în perioada în care am fost prefect al județului. Vasluienii vor siguranța locului de muncă, vor respect la locul de muncă, iar firmele au nevoie de sprijin real pentru ca afacerile să se dezvolte și, la rândul lor, să asigure bunăstarea angajaților”, a declarat Eduard Andrei Popica.

Măsurile pe care social-democrații le au în vedere vizează stimularea creșterii numărului locurilor de muncă, a salariilor, reducerea șomajului, formarea profesională a celor care vor să se califice într-o meserie, dar și susținerea familiilor cu copii:

SIGURANȚA LOCURILOR DE MUNCĂ: Sprijin financiar pentru orice firmă ce înființează și menține 1-2 ani locuri de muncă.

STIMULAREA CREȘTERII SALARIILOR ÎN MEDIUL PRIVAT CONCOMITENT ÎN FUNCȚIE DE GRADUL DE CALIFICARE. Acordare de vouchere de până la 100.000 €/firmă pentru acoperirea cheltuielilor cu formarea sau reconversia profesională a angajaților, cu condiția creșterii salariilor celor care au parcurs programul de formare.

REDUCEREA ȘOMAJULUI: Finanțarea cu 2500-5000 lei a cursurilor de calificare tip școală de șoferi sau meșteșuguri pentru lucrătorii din grupuri sociale cu șomaj structural ridicat.

SUSȚINEREA FAMILIILOR CU COPII: Program de stimulare a natalității prin vouchere de 400 € la nașterea fiecărui copil și vouchere pentru creșă, până la intrarea în grupa mică de la grădiniță

Material de propagandă electorală publicat de SC Lucsim Connect SRL la comanda P.S.D. – Organizația Județeană Vaslui, CMF: 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.