Acasă Politic Priveliști dezolante în Podeni și în Munteni. ”Oamenii plătesc taxe de oraș...

Priveliști dezolante în Podeni și în Munteni. ”Oamenii plătesc taxe de oraș pentru condiții mai rele ca la țară”

0

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

”Furie, dezamăgire și deznădejde am găsit în ochii oamenilor din cartierele Munteni și Podeni. Două cartiere istorice ale Bârladului au fost sacrificate pe altarul promisiunilor electorale și sunt condamnate să trăiască la marginea civilizației. Batjocura din partea Primăriei și a autorităților locale, care i-au abandonat pur și simplu pe bârlădenii din aceste zone, ustură cel mai tare când vine momentul să achite taxele și impozitele”, este concluzia trasă de deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la Primăria Bârlad, după o întâlnire de câteva ore cu locuitorii cartierelor Munteni și Podeni.

Oamenii au ieșit din curțile lor pentru a se plânge de dezinteresul profund al autorităților, de faptul că niciuna din promisiunile auzite în campania din 2016 nu s-a concretizat.

”Oamenii plătesc taxe de oraș pentru condiții mai rele ca la țară: drumuri de pământ, nămol la poartă, W.C. în fundul curții și spălat la lighean. De ce, domnule Boroș? Altceva le-ați promis în 2016”, este observația lui Daniel Olteanu.

În cadrul întâlnirii, candidatul ALDE nu le-a promis nimic oamenilor. În schimb, i-a uimit pe aceștia cu un angajament pe care nu l-au mai auzit până acum la niciun om politic ce i-a vizitat în bătătură.

”Am ajuns în mijlocul bârlădenilor din Munteni și Podeni cu UN ANGAJAMENT ONEST: ca primar, dacă în patru ani nu rezolv problema APĂ – CANAL – ASFALT, plec acasă și ies din viața administrativă și publică. Mi s-a spus să nu fac asta, e prea riscant. Cred că avem nevoie, totuși, de oameni politici care să-și asume decizii și care să nu pună statutul lor mai presus de ce ar trebui să aducă pozitiv în viața cetățenilor. Din acest motiv, repet, apăsat: 4 ani e termenul pe care mi-l ofer, ca primar, pentru a schimba fața cartierelor Munteni – Podeni. Și îmi voi respecta angajamentul! În cel mult patru ani, vreau să nu mai avem în Bârlad diferențe extreme între condițiile de viață din cartiere. Am sădit o sămânță de speranță în Munteni și Podeni, putem să punem lucrurile în ordine dacă reparăm întâi ce au stricat alții, în ani și ani de nepăsare și nepricepere. Am fost chemat să revin și, da, voi reveni în cele două cartiere, pentru că eu am încredere că speranța rodește”, a povestit Daniel Olteanu, candidat la funcția de primar al Bârladului, despre întâlnirea din cartierele Munteni și Podeni.

Material de propagandă electorală, comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, filiala județeană Vaslui. Cod unic de identificare mandatar financiar coordonator: 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.