Acasă Local Proiect cu fonduri europene de peste 100 de milioane de lei pentru...

Proiect cu fonduri europene de peste 100 de milioane de lei pentru extinderea transportului public la Vaslui. Iată pe unde va circula troleul

0

Luni, 09 ianuarie 2023, în sala de ședințe a Consiliului Local Vaslui, a avut loc predarea amplasamentului pentru realizarea obiectivelor cuprinse în proiectul Extindere a rutelor, traseelor și stațiilor pentru transportul public de călători.

Valoarea lucrărilor este de 103.884.663,68 lei fără TVA, fiind prevăzută realizarea a trei trasee de toleibuz:

  • Str. Ceramicii – str. Metalurgiei – Șoseaua Bacăului cu întoarcere după CFS;
  • Str. Traian – Castanilor cu întoarcere la Lacul Delea;
  • Str. Gh. Doja până la Koket

Lucrările vor fi executate de Asocierea SC Electromontaj SA (lider) – SC Flash Lighting SRL – SC Conbetas SRL, proiectantul fiind SC 3B Construction Project SRL.

La ședința de lucru au participat și reprezentanți ai furnizorilor de utilități și de cablu din municipiu, întrucât concomitent cu aceste lucrări se va realiza și montarea în canale tehnice subterane a cablurilor existente în prezent pe stâlpii de iluminat public din oraș.

Prezent la activitate, primarul Vasile Pavăl, a reiterat necesitatea creării de noi stații pentru transportul public de călători din municipiu, modernizarea stațiilor existente și introducerea unui sistem inteligent de e-ticketing și monitorizare a flotei auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.