Acasă Administrație publică Proiectul de anvergură al deputatului USR Mihai Botez de creare a unui...

Proiectul de anvergură al deputatului USR Mihai Botez de creare a unui parc industrial în inima județului, primit cu interes de internauții vasluieni

0

Unul dintre cele mai de anvergură proiecte economice anunțate în ultimii ani în județul Vaslui a fost prezentat, zilele acestea, pe contul de socializare al deputatului Mihai Botez, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, pe listele USR-PLUS.

Este vorba de crearea unui parc industrial în zona Crasna-Roșiești, care să ofere spațiu pentru dezvoltarea unor facilități pentru stocarea ce

În acest moment, o parte din producție se pierde, iar munca de un an și numeroase resurse ajung, la propriu, în gunoi.

Un parc industrial ar putea atrage investitori noi, care să dezvolte industrii creative în domeniul digital sau al energiei regenerabile, fiind și un punct de sprijin pentru investitorii existenți. Acesta ar putea conduce la crearea de slujbe bine plătite”, a declarat Mihai Botez.

Deputatul USR-PLUS spune că echipa sa va veni în Consiliul Județean cu un proiect serios și documentat : ”Nu ne dorim un câmp cu clădiri goale care nu sunt folosite de nimeni”.

Postarea deputatului a fost preluata și ”rostogolită” în mediul online de sute de internauți vasluieni.

Ideea a stârnit interesul tuturor, fie locuitori din zona urbană sau de la sate.

Zeci de oameni s-au arătat interesați și au cerut amănunte despre cum va funcționa parcul, dar și lămuriri despre motivele pentru care USR-PLUS a ales acest amplasament.

”Pentru că ar fi la distante relativ mici de orașe, pentru că ar putea aduna forță de muncă din toate orașele, pentru că există acces la drum european și cale ferată, internet, iar apa și canalizarea s-ar putea aduce in timp relativ scurt. Dacă unele activități ar produce praf, zgomot sau alte neplăceri ar fi departe de așezări umane. Acestea sunt motivele principale pentru care am identificat această zonă ca fiind potrivită pentru acest obiectiv”, este răspunsul deputatului Mihai Botez.

Amănunte despre programul propus de echipa județeană a Alianței USR-PLUS pot fi aflate aici https://bit.ly/2G7ECHZ.

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.