Acasă Politic Reeșalonarea alocației copiilor, respinsă. Deputatul Solomon: ”Refuzul de dublare a alocațiilor este...

Reeșalonarea alocației copiilor, respinsă. Deputatul Solomon: ”Refuzul de dublare a alocațiilor este o palmă dată de liberali copiilor acestei țări”

0

Comisia pentru Muncă și Protecție Socială, condusă de deputatul bârlădean Adrian Solomon, a respins, ieri, OUG 123/2020 privind reeșalonarea creșterii alocațiilor pentru copii.

Președintele comisiei a anunțat că astăzi proiectul va fi respins și în plenul Camerei Deputaților, pe considerentul că adoptarea ordonanței de către Guvernul Orban, care a nesocotit avizele negative date de Consiliul Legislativ și Ministerul Justiției, este o încălcare a voinței Parlamentului care a votat de două ori anul acesta dublarea alocațiilor copiilor.

”Este totodată o palmă dată de liberali copiilor acestei țări care se văd în continuare umiliți de cei care reprezintă interesele marelui capital și a celor străini de țară. Am mai făcut încă o dată dreptate copiilor noștri! Fac apel la președintele Republicii să promulge cât mai repede legea de respingere, iar Guvernul, oricare ar fi el, să aplice legea și să dubleze alocațiile. Ideal ar fi ca dublarea să se facă retroactiv, iar copiii din orice categorie socială ar proveni, să-și poată cumpăra cu acești bani în plus tabletele atât de necesare școlii online!”, a declarat Adrian Solomon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.