Acasă Local Regal folcloric la Vaslui, de Ziua Națională a României

Regal folcloric la Vaslui, de Ziua Națională a României

0

Ziua Națională a României va fi marcată în municipiul reședință de județ printr-un program de activități organizat de Consiliul Județean Vaslui și de Primăria Vaslui. Vasluienii sunt invitați, așadar, la o serie de manifestări din care nu vor lipsi momentele culturale, dar nici distracția și voia-bună.

Ziua va fi deschisă în Centrul Civic, la ora 9.30, și timp de două ore, vasluienii vor putea asista la momentul solemn al salutării Drapelului de luptă, intonarea Imnului Național, prezentarea onorului. Va avea loc, de asemenea, o slujbă religioasă, urmată de alocuțiuni ale unor profestori universitari, ale oficialităților, depuneri de coroane etc.

De la ora 14.00, Centrul Civic rămâne la dispoziția iubitorilor de folclor, cărora li s-a pregătit un spectacol pe măsura marii sărbători.

Vor urca pe scenă: Ansamblul ”Ștefan Vodă” și Tudor Ungureanu, Grupul ”Rândurile” din Muntenii de Sus, Grupul ”Cimpoierii” din Perieni, artiștii Igor Cuciuc, Ion Paladi, Ioana Căpraru, precum și Orchestra ”Rapsodia Vasluiului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.