Acasă Infracțional Șantierul de la statuia lui Ștefan cel Mare, prădat de hoți. Aceștia...

Șantierul de la statuia lui Ștefan cel Mare, prădat de hoți. Aceștia au furat și au vândut sculele electrice găsite aici

0

Patru persoane au fost reținute de polițiștii vasluieni după ce au spart șantierul de lucrări de la statuia lui Ștefan cel Mare de la Băcăoani, sustrăgând dintr-o magazie scule electrice pe care, ulterior, le-au vândut.

Făptașii sunt doi bărbați de 28 de ani, respectiv 23 de ani, din comuna Muntenii de Sus, precum și o tânără și un tânăr, ambii în vârstă de 19 ani, din comuna Solești.

Furtul a avut loc în urmă cu câteva luni, mai exact în noaptea de 21/22 aprilie 2023,

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au stabilit faptul că cei patru au forțat ușa de acces a unui container metalic (ce servea drept magazie) și au sustras mai multe scule electrice, pe care le-au valorificat.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 23.000 lei.

La data de 28 septembrie, respectiv 29 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au luat față de cei patru măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, aceștia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.