Acasă Administrație publică Șase parohii din Bârlad au primit bani de la bugetul local pentru...

Șase parohii din Bârlad au primit bani de la bugetul local pentru diverse lucrări pe care le au în derulare

0

Șase parohii din municipiul Bârlad vor fi sprijinite de comunitatea locală cu fonduri nerambursabile pentru a finaliza sau a continua o serie de investiții pe care le au în derulare.

Noul Consiliu Local al Bârladului a aprobat, în ședința extraordinară de miercuri, alocarea sumei de 150.000 de lei, fiecăreia dintre cele șase parohii revenindu-i câte 25.000 de lei.

Este vorba de Parohia Sfinții Trei Ierarhi II, care va folosi banii pentru continuarea lucrărilor de construcție a bisericii; Parohia Sfinții Petru și Pavel, tot pentru continuarea lucrărilor de construcție a bisericii; Parohia Sf. Dumitru, pentru lucrările de restaurare și reintegrare turistică a monumentului; Parohia Sfinții Trei Ierarhi I, pentru lucrările de reabilitare a catapetesmei; Parohia Sf. Apostol Andrei – lucrări de construcție a bisericii; Biserica Sf. Gheorghe – lucrpri de reabilitare și valorificare turistică a bisericii (care este declarată monument istoric, asemenea tuturor bisericilor vechi ale Bârladului). (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.