Acasă Politic Scandal de pomină în județ, după ce cumătrul deputatului PNL Nelu Tătaru...

Scandal de pomină în județ, după ce cumătrul deputatului PNL Nelu Tătaru a ajuns șef la IPJ Vaslui. Când Tătaru era ministru al Sănătății, fratele lui a fost uns șeful ISU Vaslui

0
Manuel Nacu, Nelu Tataru și Mihaela Nacu, sotia lui Manuel

Deputatul liberal Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, se mișcă plin de talent din scandal în scandal.

Cel mai recent a izbucnit vineri, după ce s-a aflat că o altă rubedenie a sa a fost instalată într-o înaltă funcție din județ. Mai exact, cumătrul Manuel Nacu a spart barierele logicii și a aterizat de la Poliția de Frontieră exact în fotoliul de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Dacă vă spune ceva numele lui Manuel Nacu, trebuie să știți că acesta este soțul Mihaelei, dragostea lui, care a vrut să se facă senatoare a României. Aceasta a candidat pe listele PNL la alegerile parlamentare de anul trecut, ocazie cu care a fost realizat și un frumos poster în care apare alături de Nelu Tătaru, cumătrul.

Dar nu calitatea de soț al unei foste candidate la Senat l-au făcut celebru pe Manuel Nacu. El însuși s-a remarcat în urmă cu câțiva ani, în contextul unei anchete a DNA, care viza fapte de corupție la Poliția de Frontieră Vaslui.

Presa locală scria atunci că Nacu a ajuns în mult râvnitul fotoliu de șef al Serviciului Teritorial Vaslui, după ce l-a turnat în fața procurorilor pe comisarul șef Vasile Cernat.

Împuternicirea primită de Manuel Nacu pentru funcția de inspector-șef al IPJ Vaslui, printr-un transfer

Manuel Nacu

curios de la Poliția de frontieră, unde era șef de birou, nu a rămas fără reacții.

Într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Bârlad, este făcut inventarul rudelor lui Tătaru care, numai și numai din întâmplare, au ajuns în posturi gras plătite.

”Doamna din poză și-a pus soțul șef la IPJ Vaslui. Noi nu avem nicio vină, doar am facut poza. Vina e a lui Tătaru, marele președinte PNL care insistă să-și pună toate neamurile, bune sau proaste, în funcțiile publice din județ. Asemenea unui mafiot sud-american Tătarul nostru și-a pus cumătrul șef la IPJ, fratele șef la ISU , verișoara șefă la DSP, soțul altei verișoare subprefect… mai avem pe cineva dar ne oprim aici”, au scris pesediștii. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.