Acasă Infracțional Scandal într-o sală de jocuri din Bârlad. Polițiștii care au vrut să...

Scandal într-o sală de jocuri din Bârlad. Polițiștii care au vrut să facă ordine, înjurați și amenințați de un jucător nervos

0

Polițiștii de la Ordine publică Bârlad au fost țința înjurăturilor și amenințărilor, după ce au intervenit pentru aplanarea unui scandal într-o sală de păcănele din oraș. Un jucător beat, cumplit de nervos că a pierdut bani la aparate a fost reținut de oamenii legii.

În noaptea de 22/23 iulie 2022, ora 04:00, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui scandal, la o sală de jocuri de noroc, de pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, unde, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat manifesta un comportament violent.

Echipajul de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizării, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, a procedat la legitimarea, efectuarea controlului corporal, încătușarea și conducerea persoanei care se manifesta violent, la sediul Poliției, pentru dispunerea măsurilor legale. Bărbatul a proferat amenințări verbale, cu acte de violență, la adresa celor doi polițiști și la familiile acestora, pe toată durata activităților polițienești.

Grilled meat and vegetables on rustic wooden table

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză) și a probatoriului administrat, bărbatul cercetat a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind luată față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.