Acasă Infracțional Scandal monstru într-un local de pe strada Vasile Pârvan: două femei snopite...

Scandal monstru într-un local de pe strada Vasile Pârvan: două femei snopite în bătaie de doi indivizi

0

Doi scandalagii din Bârlad au fost reținuți de polițiști după ce au snopit în bătaie două femei într-un local de pe strada Vasile Pârvan.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, în data de 11 iunie, la ora 20:47, ce doi bărbați, cu vârste de 32 de ani, respectiv 54 de ani, pe fondul unui conflict spontan, au agresat fizic, lovind cu palmele și picioarele, două femei (24 și 25 ani), din municipiul Bârlad.

În timpul scandalului au fost distruse mai multe bunuri din incinta localului.

În data de 13 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.