Acasă Administrație publică Scrisoare de mulțumire adresată de primarul Vasile Pavăl, locuitorilor municipiului Vaslui

Scrisoare de mulțumire adresată de primarul Vasile Pavăl, locuitorilor municipiului Vaslui

0

”În perioada 13 – 15 august 2021 am petrecut împreună Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui, ocazie cu care am celebrat orașul pe care îl iubim.

În cele trei zile ale sărbătorii, ca organizatori, ne-am implicat activ în fiecare dintre evenimente, indiferent de locul de desfășurare al acestora, însă succesul activităților noastre nu ar fi fost posibil fără participarea dumneavoastră. Încă o dată ați arătat tuturor că sunteți adevărați iubitori de artă și că apreciați actul artistic de calitate, că fair-play-ul sportiv nu vă este străin, iar dăruirea civică este o componentă constantă a vieții urbei noastre.

Indiferent de tipul activităților care v-au atras mai mult atenția – expoziții de fotografie și pictură, expoziții sau lansări de carte, spectacole muzicale sau de divertisment, manifestări sportive sau

acțiuni sociale – prin participarea numeroasă și avizată ați creionat tot mai apăsat imaginea unei comunități de valoare, responsabile, care trăiește activ în prezentul fizic și contribuție la clădirea unui viitor frumos al Vasluiului.

Vă prețuim pentru civismul de care ați dat dovadă, vă mulțumim și vă asigurăm de întreaga noastră admirație!

Al dumneavoastră,

PRIMAR,

Ing. Vasile PAVĂL”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.