Acasă Local Seara în care întreaga țară va afla doar lucruri frumoase despre județul...

Seara în care întreaga țară va afla doar lucruri frumoase despre județul Vaslui. Ediție a emisiunii ”Cu drag, despre România”, de la Realitatea TV, dedicată exclusiv județului nostru

0

de Simona MIHĂILĂ

Ediția de joi, 3 noiembrie, a emisiunii ”Cu drag, despre România”, difuzată săptămânal de Realitatea TV, va fi dedicată exclusiv județului Vaslui.

De la ora 21.00, timp de două ore, întreaga țară va afla și alte lucruri despre județul a cărui reputație a fost crunt șifonată în ultimii ani de promovarea excesivă a știrilor negative.

Un număr de 20 de reprezentanți ai județului, de la vârful administrației publice județene, la directori ai unor instituții reprezentative, primarii celor trei municipii, primari de comune, oameni de cultură, fețe bisericești, artiști etc. le vor vorbi românilor despre tot ce are valoros, bun, frumos și emblematic județul Vaslui.

În paralel cu discuțiile moderate de cei doi prezentatori ai emisiunii – Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin, vor rula filme și imagini cu locuri, oameni, edificii, lăcașuri de cult, investiții importante, aspecte din viața artistică, sportivă, economică sau socială, ca mostre despre tot ceea ce l-ar putea face pe vasluian să țină fruntea sus în fața oricui.

Platoul emisiunii va găzdui și standuri în care vor fi expuse unele dintre cele mai apreciate produse cu care județul nostru se mândrește în țară, dar și peste hotare: de la rulmenți, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse meșteșugărești și până la preparate culinare, conserve, mezeluri, brânzeruri, lactate, miere de albine, siropuri etc.

Va fi o ediție-omagiu pentru vasluienii cinstiți, competenți, harnici, discreți și responsabili. Pentru cei care țin în viață județul Vaslui și despre care prea puțin se vorbește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.