Acasă Politic Semnal de alarmă tras de deputatul Daniel Olteanu: ”PNL vrea să aplice...

Semnal de alarmă tras de deputatul Daniel Olteanu: ”PNL vrea să aplice pe parcursul a 4 ani mărirea de pensii pe care am votat-o pentru acest an. Îngroapă pensionarii!”

0

Semnal de alarmă tras de deputatul Daniel Olteanu, după ce a aflat despre politica ipocrită practicată de PNL în legătură cu pensiile din România.

Deputatul ALDE- Pro România atrage atenția că, în timp ce pensionarii din România așteaptă plini de speranță aplicarea legii prin care, în acest an, valoarea punctului de pensie ar trebui majorată cu 40%, guvernul liberal anunță o creștere chiar mai mare dar… în 4 ani.

”Știți cu cât vrea PNL să crească pensiile românilor până în 2024, față de majorarea votată deja și pe care NU vrea să o aplice? Cu 6%. Șase procente în 4 ani înseamnă, oricâte calcule am face, tot o bătaie de joc marca PNL, un alt fel de a spune ÎNGROPĂM PENSIONARII.

Am votat în Parlament pentru majorarea cu 40% a pensiilor, așa cum scrie în lege, pentru că părinții și bunicii României au dreptul la un venit corect, după ani și ani de muncă. Ce ne anunță PNL, într-un program de guvernare complet paralel cu criza sanitară și economică în care ne aflăm, este că valoarea punctului de pensie va fi majorată cu 46% (!!!) până în 2024. PNL se face că a uitat că anul ăsta trebuia să mărească pensiile cu 40%, adică să respecte legea pe care și eu am susținut-o prin votul meu. Acum, mai scoate din pălărie 6 procente și speră să dospească gogoașa electorală pe care le-o servește pensionarilor”, scrie Olteanu pe contul său de socializare.

Deputatul Olteanu, candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaților pe listele Pro România (după fuziunea cu ALDE) reamintește că guvernul PNL a atacat la Curtea Constituțională majorarea pensiilor și s-a opus cu îndârjire creșterii veniturilor pe care le au cei peste 5,1 milioane pensionari.

”Minciuna PNL are picioare scurte: erau bani pentru creșterea pensiilor la timp, așa cum prevede legea, dar Guvernul a preferat să-i cheltuie pe organizarea a două runde de alegeri și pe achiziții cu perdeaua trasă, în vreme de pandemie. Până aici, PNL!”.

Material realizat de SC Lucsim Connect SRL, la comanda Partidului Pro România Vaslui, CMF 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.