Acasă Politic Senatorul liberal Iulian Bîca, despre modificările la Legea asociațiilor de proprietari: ”Era...

Senatorul liberal Iulian Bîca, despre modificările la Legea asociațiilor de proprietari: ”Era ilogic și nedrept să pui bebelușii la plata întreținerii”

0

Într-o declarație de presă făcută de senatorul de Vaslui Iulian Bîca (PNL), în legătură cu modificările aduse Legii asociațiilor de proprietari, acesta a catalogat nedreaptă și ilogică obligativitatea ca și copiii sub 3 ani să plătească întreținere la asociație.

Potrivit proiectului de modificare a legii, copiii mai mici de trei ani vor fi exceptați de la plata întreținerii, măsura fiind adoptată de Senat, săptămâna trecută.

Era ilogic și nedrept să pui bebelușii la plata întreținerii. Așa cum a explicat și inițiatorul acestei modificări, domnul senator Florin Roman, un copil sub 3 ani nu poate folosi liftul singur, nu poate utiliza lumina electrică de pe scara blocului, nu poate produce uzură bunurilor comune. Părinții trebuie despovărați de asemenea obligații ridicole.

Mai bine îi ajutăm să utilizeze acești bani într-o direcție benefică pentru creșterea și îngrijirea copiilor, cum ar fi cumpărarea de lapte, de scutece sau a unei jucării educative”, a declarat senatorul liberal Iulian Bîca.

Propunerea legislativă mai are nevoie de aprobarea Camerei Deputaților pentru a intra în vigoare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.