Acasă Politic Senatorul liberal Iulian Mihai Bîca spune că soluția pentru ieșirea din criza...

Senatorul liberal Iulian Mihai Bîca spune că soluția pentru ieșirea din criza politică este refacerea alianței PNL-USRPLUS-UDMR

0

Senatorul liberal Mihai Iulian Bîca este prima voce politică locală, din arcul de guvernământ, care se pronunță în legătură cu dizolvarea alianței de dreapta formată după alegerile de anul trecut.

”Toți cei care am votat PNL în anul 2020, am votat pentru dezvoltare și creștere economică în fiecare comunitate: reforme în administrație, rețele de apă și canal, rețele de gaz, drumuri asfaltate! Pentru un sistem de învățământ modern! Pentru un sistem sanitar care să răspundă așteptărilor românilor!

Cetățenii nu sunt vinovați pentru ambițiile și orgoliile politicienilor! S-au săturat de vorbe! Vor fapte!

Eforturile noastre, ale parlamentarilor, dar și cele ale Guvernului, trebuie să se îndrepte către rezolvarea problemelor românilor și îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală. Politica trebuie făcută pentru oameni.

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, ales de vasluieni, nu voi susține o nouă majoritate în Parlament, împreună cu PSD.

Singura soluție pentru ieșirea din actuala criză politică este refacerea alianței de dreapta PNL-USRPLUS-UDMR!

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este omul echilibrat, deschis dialogului, capabil să negocieze menținerea alianței și respectarea programului de guvernare.

Am promis și trebuie să ne ținem de cuvânt”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.