Acasă Local Spațiul Privat Virtual (SPV), la îndemâna contribuabililor

Spațiul Privat Virtual (SPV), la îndemâna contribuabililor

0

Spațiul Privat Virtual oferă contribuabililor persoane fizice și persoane juridice toate facilitățile comunicării electronice a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum și a altor informații și înscrisuri în legătură cu situația financiară sau fiscală proprie.

Înregistrarea în SPV se face facil și rapid prin accesarea site-ului: www.anaf.ro, în secțiunea: „Înregistrare în Spațiul Privat Virtual” – rubrica „Înregistrare Utilizatori persoane fizice și juridice” iar logarea se realizează cu ajutorul unui user- name și a unei parole.

Instrucțiunile pentru înregistrare/înrolare persoane fizice și juridice în Spațiul Privat Virtual sunt publicate pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală www.anaf.ro, accesând secțiunea „Înregistrare în Spațiul Privat Virtual” – rubrica Instrucțiuni persoane fizice”.

Persoanele care dețin deja un certificat digital calificat înregistrat pe site-ul ANAF se pot autentifica în Spațiul Privat Virtual cu ajutorul acestuia.

Prin utilizarea Spațiului Privat Virtual se pot primi electronic documente și acte administrativ fiscale emise de Ministerul Finanțelor Publice/Agenția Națională de Administrare Fiscală.

SPV este disponibil 24h/24h, 7zile/7zile, nu implică nici un cost și oferă posibilitatea de a depune electronic declarații (212, 204, 208, 230) și de a solicita diferite documente: situația obligațiilor de plată, Nota de plată, situația contribuțiilor de asigurări sociale declarate de angajatori, certificatul de atestare fiscală, adeverința de venit, certificatul de cazier fiscal. Totodată, prin intermediul SPV, contribuabilii persoane fizice pot face plata obligațiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghișeul.ro.

”Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui invită contribuabilii persoane fizice și juridice să se înroleze în Spațiul Privat Virtual pentru a beneficia de avantajele comunicării on-line cu administrația fiscală. Pentru informații suplimentare se poate apela call-centerul la numarul de telefon 031 40 39 160” – Șef Administrație, Nelu SAVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.