Acasă Infracțional Stâlp de electricitate prăbușit peste o mașină. Aceasta ricoșase în stâlp în...

Stâlp de electricitate prăbușit peste o mașină. Aceasta ricoșase în stâlp în urma impactului cu un alt autoturism

0

Accident la ieșirea din Bârlad, pe strada Tecuciului.

Panică în această după amiază la Bârlad, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, iar un stâlp de electricitate a căzut peste unul dintre acestea.

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din Bârlad, pe strada Tecuciului în apropierea sediului Fan Curier.

”Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs în municipiul Bârlad, pe strada Tecuciului. În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, cei doi conducători auto autoevacuându-se. Unul dintre cei doi șoferi a necesitat îngrijiri medicale, acestea fiindu-i acordate de membrii echipajului de pe ambulanța SMURD. Ulterior, șoferul în vârstă de 30 ani a refuzat transportul la spital.

În urma impactului celor două autovehicule, unul dintre acestea a ricoșat într-un stâlp electric, acesta prăbușindu-se peste autoturism. Pompierii militari au delimitat zona de siguranță și au asigurat măsuri PSI. Echipele distribuitorului zonal de electricitate au întrerupt alimentarea cu energie, urmând să înlocuiască stâlpul electric și să refacă rețeaua de distribuție”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.