Acasă Administrație publică Stradă surpată la Vaslui! Mașină prinsă ca într-o menghină în carosabil, după...

Stradă surpată la Vaslui! Mașină prinsă ca într-o menghină în carosabil, după ce pământul s-a surpat! Primăria Vaslui, așteptată în zadar!

0

Nervi întinși la maximum în municipiul Vaslui, unde strada Eugen Barbu a intrat, de mai mult timp, pe lista interzisă traficului rutier. Un autoturism a rămas împotmolit cu una dintre roți în pământul surpat exact în mijlocul carosabilului și a fost de ajuns ca totul să încremenească în jur.

Circulația rutieră pe stradă a fost interzisă. Locuitorii, precum și cei care tranzitează artera în mod frecvent nu ar fi crezut, totuși, că blocajul va fi uitat de autorități.

Din păcate, exact așa s-a întâmplat. Pe strada cu pricina nu se poate circula. Autoturismul este ”la locul său”, blocat în pământul surpat, zona este înconjurată de panglici care interzic accesul, iar oamenii tot trag speranță ca autoritățile să se miște.

Unii dintre ei și-au pierdut, însă, răbdarea și trag semnale de alarmă pe rețelele de socializare, ca ultimă soluție în fața indiferenței primăriei locale.

”Am anuntat de nenumarate ori ca nu se poate circula pe acea strada si Politia Locala si Primaria Vaslui. Aceeasi situatie este si pe Ioan Adam (acelasi cartier). Strada este inchisa pentru ca nu se poate circula din cauza masinii blocate, nu ca ar fi in reparatie. Explicatiile sunt simple: coruptie, incompetenta, nepasare si nesimtire!”, a scris un locuitor al străzii Eugen Barbu, pe o rețea de socializare. (Simona MIHĂILĂ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.