Acasă Politic ”Suntem în urmă din punct de vedere al infrastructurii comunale”

”Suntem în urmă din punct de vedere al infrastructurii comunale”

0

Articol de propagandă electorala comandat de Partidul Uniunea Salvați România (partea a alianței electorale ”Alianța USR PLUS”), CUI mandatar financiar 21200251.

CANDIDAȚII SE PREZINTĂ

”Numele meu este Anca-Georgeana Boroșescu-Mihăilă și candidez din partea Alianței USR PLUS , la funcția de primar al comunei Grivița.

Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos”, Galati, specializarea romana-engleza; am 31 de ani, sunt mama, sotie si antreprenor.

Sunt un om determinat cu principii și valori foarte înrădăcinate. Împreună cu echipa mea de consilieri ne dorim să aducem schimbarea, transparența și progresul și în comuna noastră, deoarece acestea au lipsit cu desăvârșire.

Candidez la functia de primar, deoarece imi doresc sa-mi pun amprenta asupra satelor din comuna, sa le ridicam la cele mai inalte standarde.

Dorinta de a schimba lucrurile si de a le face sa fie transparente si numai in slujba cetateanului, m-a determinat sa candidez la aceasta functie. Este o provocare pentru mine, pe care o accept cu mult interes si hotarare, mai ales ca in aceasta cursa am adversari pe masura, carora le doresc succes. Imi place sa fiu corecta, de aceea mizez foarte mult pe fair-play-ul contracandidatilor mei, cu care imi doresc sa avem o buna colaborare pe viitor, atat din postura de primar , cat si consilier local.

Pentru ca implinirea sufletului meu sunt educatia si scoala, gandurile si proiectele noastre ca si echipa, sunt indreptate catre acestea, insa nu vom neglija doleantele cetatenilor. Stiu ca este foarte greu, suntem in urma din punct de vedere al infrastructurii comunale, unde ne dorim ca apa sa curga mereu in casele noastre. Si caldura ne lipseste, insa nu si cea sufleteasca; avem oameni frumosi, care continua sa lupte in fiecare zi pentru bunastarea lor.

Imi doresc impreuna cu echipa mea, sa lupt alaturi de dansii, sa reusim sa implementam cat mai multe proiecte cu si pentru ei!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.