Acasă Infracțional Tâlhar periculos din județul Vaslui, după care polițiștii au tras focuri de...

Tâlhar periculos din județul Vaslui, după care polițiștii au tras focuri de armă în încercarea de a-l prinde, a fost depistat în comuna Oșești

0

Vasluianul Ionuț Vlăduț Antoce, un recidivist periculos care a reușit să scape de polițiști după o urmărire în care s-au tras și focuri de armă, a fost depistat în localitatea Buda, comuna Oșești.

Bărbatul se sustrăgea arestării preventive la care fusese condamnat în luna iulie, când, împreună alte două persoane, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din municipiul Iași, l-ar fi agresat si ar fi sustras 2/600 lei si 100 de euro. Un alt bărbat i-ar fi asteptat la mașină, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

”Politistii ieșeni și vasluieni au efectuat mai multe descinderi în vederea depistării persoanei. Astfel, la data de 10 august s-au efectuat descinderi, bărbatul fiind localizat, s-au tras focuri de armă pentru prinderea sa, însă acesta a reușit sa fugă pădure. La data de 11 si 12 august au fost efectuate alte descinderi, dar nu a fost găsit. Acțiunile au continuat, astfel că în această seară (19 august a.c.) polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași l-au depistat pe bărbat pe raza satului Buda din județul Vaslui. Acesta se află în custodia poliției, urmând a fi introdus în Arestul IPJ Iași”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.