Acasă Infracțional Tamponare între două mașini la intrarea în Silver Mall din Vaslui. Doi...

Tamponare între două mașini la intrarea în Silver Mall din Vaslui. Doi tineri au ajuns la spital

0

Accident pe strada Ștefan cel Mare, la intrarea în Silver Mall din Vaslui, în cursul zilei de vineri. Două mașini s-au tamponat, eveniment în urma căruia doi tineri au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență.

”La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate și două persoane care necesitau îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI și au ajutat membrii echipajelor SAJ Vaslui în acordarea primului ajutor. Victimele accidentului rutier, două persoane de sex masculin cu vârste de 20 și 22 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cea de-a treia persoană implicată în accident (femeie în vârstă de 55 ani) a refuzat transportul la o unitate medicală”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, pentru asigurare măsuri PSI și acordare primului ajutor persoanelor implicate în accidentului La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.